Hjælp til din selvangivelse

Skat i Norge - er du berettiget til skattenedslag?

Hvis du har brug for hjælp til din selvangivelse for dine indtægter i 2016, kan du læse nærmere her

For de fleste personer kan selvangivelsen for 2016 laves fra medio marts 2017. De fleste oplysninger i din skattemappe forventes at være klar omkring medio februar 2017, men på dette tidspunkt er der ikke dannet en egentlig årsopgørelse, der kan rettes i.

Sidste frist for indsendelse af selvangivelsen for 2016 er den 1. maj 2017, hvis du har været forskudsregisteret med almindelig selvangivelse. Har du været forskudsregistreret med udvidet selvangivelse, er fristen den 1. juli 2017. Vi er klar til at hjælpe dig med at udarbejde din selvangivelse.

Dit Norge har stor erfaring med alle former for skatteforhold

Vi laver hvert år flere hundrede selvangivelser og har gjort dette i mange år. Det er ofte selvangivelser med specielle forhold eller komplicerede skatteforhold, herunder udlandsforhold. Specielle forhold hos dig kræver specielle kompetencer, viden og erfaring hos os. Det har vi, og vi er altid fuldt opdaterede. Indgår der udlandsforhold i din selvangivelse, hjælper vi også med at koordinere den danske selvangivelse med en eventuel selvangivelse i et andet land, således at du selvangiver konsistent.

Kontakt os

Vi står parat på info@inwema.dk til at hjælpe dig med at lave din selvangivelse, så din skatteansættelse bliver korrekt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Så er du altid up to date med nye skattemæssige tiltag.